Nyheter

Oppo Watch kan leda sommarens smartwatch-showdown
Släpp tid: 2020-07-16 09:33:34  träffar: 15

Det ser ut som om vi håller på att ha en bra gammal modevisning i   smart klocka   världen i sommar, eftersom den efterlängtade Oppo Watch har upptäckts vid FCC.

De   Oppo Watch   var stora nyheter tillbaka i mars 2020, då det släpptes för mycket fanfare i Kina. Företaget gick emellertid snabbt tillbaka från att tillkännage en global utrullning mitt i Covid-19-pandemin.

Men vi kanske inte behöver vänta så mycket längre. Dess   dyker upp på FCC, som till och med nämner att det kommer att säljas via Amazon. Och med tanke på att vi förväntade oss ett utseende i Europa först, kan det innebära att en global utrullning är överhängande.

Utöver det finns det lite ny information om själva Oppo Watch.

För att sammanfatta har Oppo Watch en böjd AMOLED-skärm och skickas i 41 mm och 46 mm fallstorlek.

Den har hjärtfrekvensmonitor och den kommer att ta avläsningar av elektrokardiogram (EKG) - och är vattentät till 50 meter.

Vi är verkligen intresserade av vad Oppo har lyckats producera, men utsikterna till ett lockande sommar-showdown har gjort oss upphetsade.

Det är nästan säkert att vi får se det   Galaxy Watch 3   i augusti, när bilder läcker vänster, höger och mitten, som är inställd på att vara en allvarligt kraftfull utmanare i smartwatch-rymden.

Och det kommer nästan säkert att finnas en   Apple Watch Series 6   i september.

Och lägg till att utsikterna för en Xiaomi Mi Watch Revolve - det tippade globala namnet på Mi Watch Color - och vi kan ha en serie kraftfulla sommar-smartur som kämpar för marknadsandelar i slutet av året.

Kolla in vår lista över   kommande smarta klockor vi förväntar oss att se resten av 2020.



Tidigare: No

Nästa: Amazfit Bip S recension: Denna sm...