Nyheter

Amazfit Bip S recension: Denna smartklocka har två utmärkande drag som är svåra att slå
Släpp tid: 2020-07-20 17:07:02  träffar: 18

Det kanske inte är den smartaste eller sötaste smartvakten där ute, men det&D.35.39.Röker konkurrensen när det gäller pris och batteriliv.

Amazfit Bip S är den bästa smartväktarn jag någonsin testat-- inte ens i närheten.Men den är definitivt den längsta.Jag bar den i nästan tio dagar i sträck utan att ha&35.103; att ta betalt en gång, och att&35,39,är mycket mer än vad jag kan s äga för dess priskonkurrenter.Men om batterilivet i sig är och inte räcker till för att få din uppmärksamhet, borde priset Bip S&35.39 $69 försegla avtalet.  

Bip S är den tredje varianten av   Amazfit Bip   (tillsammans med Amazfit Bip Lite).Skapad av det kinesiska företaget Huami i 2018, den ursprungliga Bip var en beundrare från början.Den utförde de grundläggande uppgifterna för mycket mindre än konkurrenterna, och den varade upp till 45-dagar med en enda avgift.   CNET redaktör Scott Stein   Han berömde det högt som en av de bästa smarta klockorna.  

Bip S har bättre   lämplighet   Den har dock inte förändrats särskilt mycket under de senaste två åren.Och medan den fortfarande är en av de bästa uppgörelserna där ute, släpar den lite efter andra, som   Apple Watch   eller   Galaxbevakning När det gäller funktioner och anslutningar.  

En design som matchar priset

Spara för några nya färgalternativ (rosa och grönt) och en ljusare visning, Bip S ser ut som en kopia av originalBip.Och med det menar jag att det ser ut som en plast Apple Watch, med en mycket tjockare bezel och lättare ram.  

Det är definitivt inte den mest attraktiva smartvakten I& 35.39.Jag har sett den, men den och#39;är praktisk och bekvämare att bära än några av de mer värdefulla, tyngre klockor som är skrymmande.Den är s å lätt att jag glömde den när jag sov.

Men den största priskompromissen sker på bekostnad av skärmen.Den är alltid påslagen, vilket är en fin fördel, men den&DAGG35.39.Den är inte lika skarp, ljus eller reagerar som en telefonskärm.Bakbelysningen t ändes inte alltid när jag behövde den.Ibland fungerar det på begäran, men jag var tvungen att överdriva höjningen av handleden oftare än jag&DAGG35.39.Och som tidigare nämnts är den inte lika känslig för beröring.Jag var tvungen att dra eller knacka på skärmen några gånger för att få den att reagera.När den lyser upp eller lyser upp är den fri att se i dagsljus.  

Bip S innehåller några fler vaktansikten än sina föregångare, samt förmågan att anpassa några av de befintliga.

Bip S& 35.39; förbättrad fitnessspårning

Den ursprungliga Amazfit Bip täckte grunderna när det gällde fitnessspårning, men Bip S tar ett steg längre genom att lägga till fler uträkningar och bättre måttenheter.  

Den kan nu gå upp till tio olika aktiviteter, däribland yoga, vikter och simning.Dess 5ATM-vattenstånd gör det säkert för både bassänger och havssim, och dess inbyggda GPS innebär att du kan lämna din telefon på torr mark medan du och#39 är i vattnet eller ute på en runda.

Efter att ha testat Amazfit Bip S har jag och David kunnat spåra min statistik korrekt.Men jag måste komma ihåg att göra det ordentligt.Till exempel kan uppringningsknappen programmeras som en genväg för att start a workout, vilket är bekvämt.Men för att kunna köra (eller andra utomhusövningar) måste jag fortfarande trycka på skärmen för att bekräfta GPS-anslutning innan jag faktiskt registrerar körningen.Detta motverkar syftet med att ha&DAR35.103; genvägen i första hand.De första gångerna jag tog ut den, glömde jag att bekräfta och den gjorde det.För a t t den inte har någon automatisk träningsdetektering, måste man start a den manuellt för att faktiskt logga in dina träningsprogram. Men den stannar automatiskt när den känner att du och#39;har slutat röra dig ett tag.

Liksom sin föregångare har Bip S en kontinuerlig hjärtfrekvens.Under övningar bröt den ner min information i zoner på den mobila appen för att visa om jag befann mig i en ljusintensiv, aerob, anaerob eller Vo2 max (maximal syreförbrukning) hjärt-hastighetszon.Det här liknar vad andra sportklockor gillar.   Fittbit   och   Garmin.   Ja, men på grund av Bip S& \,39; resultaten gav&35.39.återspeglar inte alltid den intensitet vid vilken jag uppfattade min workout, I& ;39;är skeptisk till dess noggrannhet.  

Bip S översätter hjärtfrekvens till hälsomått  

Förutom de vanliga stegen och avståndet lägger Bip S till ett nytt mått som kallas PAI (personlig aktivitetsunderrättelse), som betygsätter dig på hur mycket aktivitet du och#39;har gjort under dagen Det betyder att i stället för att förlita dig på antal steg eller kalorier som bränns,Bip S använder hjärtfrekvens (tillsammans med grundläggande demografisk information) för att avgöra om användaren kunde höja sin hjärtfrekvens tillräckligt länge under hela dagen för att upprätthålla en hälsosam livsstil.När detta uppnås minskar risken för kroniska sjukdomar som hjärtsjukdom, hypertoni och diabetes enligt Huami.

Idén i sig är inte ny och den&DP.39 är liknande den rörliga ringen på Apple Watch och zonens minuter på Fibitenheter. Allt detta är aktivitetsmått som går bortom stegräkningen.Men det är nytt för familjen Bip, och det var ett bra s ätt att hålla mig ärlig om hur mycket aktivitet jag gjorde (eller inte gjorde) under dagen.Havin och\ FRAMSTÄLLNING;103; det motiverade mig faktiskt att fortsätta hela veckan.  

Blip S saknar vissa smarta funktioner och har opålitlig anslutningsbarhet


Blip S& #39; lång batterilivslängd gör att sömn följer en bris

Blip S är ett billigt alternativ, men det vann och vann.35.39.

Tidigare: Oppo Watch kan leda sommarens sma...

Nästa: Denna smarta klocka kan förändr...